Minusta    ////     About in English

Olen Sanni Saarinen, Turun saariston Paraisilla asuva freelance toimittaja ja valokuvaaja. Teen pääasiassa töitä suomalaisille aikakausi- ja sanomalehdille ja otan mielelläni vastaan toimeksiantoja!

Innostun ihmisten tarinoista, meille kaikille yhteisestä pyrkimyksestä etsiä hyvää elämää, ja muuttuvista yhteiskunnallisista sekä kulttuurisista olosuhteista ympärillämme. 

Olen valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenani uskontotiede ja työskennellyt tutkijana Perussa kehitysyhteistyöhän liittyen. Monikulttuurisuus, eri uskonnot ja elämänkatsomukset, siirtolaisuus ja kehitysyhteistyö ovat erikoisalaani.

Valokuvaajaksi opsikelin Madridissa Efti - Centro Internacional de Fotografía y Cine -koulussa. Urani freelance toimittajana ja valokuvaajana aloitin Madridissa, jossa asuin viisi vuotta. Madridista tein reportaasimatkoja maailmalle.

Vuodesta 2015 saakka olen asunut Turun saaristossa ympärilläni rakas meri. Tuolloin tulin myös äidiksi, ja ulkomaan reportaasimatkojen sijasta teen toistaiseksi mielummin töitä lähellä kotia.

Rakastan työni tuomaa vapautta ja sen oikeuttamaa uteliaisuutta. Työni johdattaa hienoihin kohtaamisiin ja opettaa alati uutta ihmisestä ja maailmasta. 

Sivullani olevan valokuvan otti kollegani Jussi Vierimaa, jonka kanssa jaamme työtilan Turun hienossa yhteisöllisessä työtilassa LOVissa.

Using Format