Minusta    ////     About in English

Olen Sanni Saarinen, Turussa asuva freelance toimittaja ja valokuvaaja. Teen pääasiassa töitä suomalaisille aikakausi- ja sanomalehdille ja otan mielelläni vastaan toimeksiantoja!

Innostun ihmisten tarinoista, meille kaikille yhteisestä pyrkimyksestä etsiä hyvää elämää, ja muuttuvista yhteiskunnallisista sekä kulttuurisista olosuhteista ympärillämme. 

Olen valmistunut filosofian maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenani uskontotiede ja työskennellyt tutkijana Perussa kehitysyhteistyöhön liittyen. Monikulttuurisuus, eri uskonnot ja elämänkatsomukset, siirtolaisuus ja kehitysyhteistyö ovat erikoisalaani.

Valokuvaajaksi opsikelin Madridissa Efti - Centro Internacional de Fotografía y Cine -koulussa. Urani freelance toimittajana ja valokuvaajana aloitin Madridissa, jossa asuin viisi vuotta ja tein myös reportaasimatkoja maailmalle.

Vuodesta 2015 saakka olen työskennellyt Turussa. Olen myös mukana Hanna-Mari Shakyan ohjaamassa DOC-dokumentaarisen valokuvaprojektin pitkäkestoiseen työpajassa. 

Sivullani olevan valokuvan otti kollegani Jussi Vierimaa, jonka kanssa jaamme työtilan Turun hienossa yhteisöllisessä työtilassa LOVissa.

Using Format